counter create hit
مطالب مرتبط:

چگونه بستنی یخی هندوانه ای درست کنیم؟

هوا کم کم رو به گرما میرود و وقتش رسیده تا دسر های خوشمزه برای این هوا تهیه کنید. در این مطلب طرز تهیه دسر یخی هندوانه را آورده ایم.

نیویورکر: سعد الحریری طی بازداشتش در ریاض بارها سیلی خورد

نیویورکر جزئیاتی از بازداشت نخست وزیر لبنان در ریاض منتشر کرد.

دوستاره کلیدی پرسپولیس امروز حاضر به تمدید نشدند

سايت باشگاه پرسپوليس رسما اعلام کرد که دو بازیکن کلیدی این تیم به وسیله مدیربرنامه های شان در جلسه امروز با سرپرست باشگاه حاضر به تمدید نشدند و همه چیز را به پایان فصل حواله دادند. ...

طرز تهیه نان تخمه ای

اگر به دنبال یک نان خوشمزه و متفاوت هستید ما نان با طعم آجیل را به شما پیشنهاد میکنم.

کیماسی مربی دروازه بان های نفت تهران شد

کیماسی مربی دروازه بان های نفت تهران شد

مربی دروازه بان های تیم فوتبال نفت تهران انتخاب شد.

مردان خوش پوش چگونه سر کار می روند؟

قرار نیست شما یک کفش و یا کمربند را آن قدر استفاده کنید تا پاره شود. بهتر است چند جفت کفش و چند عدد کمربند داشته باشید و آن را با لباس های گوناگون بپوشید. وقتی کفش یا کمربند شما کهنه باشد، دیگر آن را در محل کار استفاده نکنید بلکه آن را برای مهمانی ها و گردش ...

یک ضدقهرمان متفاوت و دیگر هیچ

پرداختن به سوژه مبارزان مسلح پیش از انقلاب چند سالی است بیش از گذشته دست مایه کار کارگردان های سینما و تلویزیون شده؛ فیلم هایی چون «امکان مینا»، «سیانور» و «ماجرای نیمروز» در سینما و مجموعه های «ارمغان تاریکی»، «پروانه» و «نفس»، سه گانه های جلیل سامان و حالا هم «رن ...

زندگینامه شهیدِ عاشیق کتاب می‌شود/ انجام چند کار پژوهشی

یکی از هنرمندان موسیقی اقوام ایران در تشریح تازه ترین فعالیت های موسیقایی خود از تدوین یک کتاب با موضوع زندگی شهید عاشیق بشیر شهریوری سخن گفت.

معاون سفارشی استقلال:کل خرج یکسال باشگاه، پروژه ۱۵روزه بیزینس من است!

بیزینس اصلی من چیز دیگری است و سال ها هم در دانشگاه تدریس می کنم. کل خرج باشگاه استقلال در یک سال شاید ۴۰ میلیارد بشود یعنی هزینه یک پروژه ۱۵ روزه بیزینس من. ...

عکس ؛ پشت پرده تاکید مربی “الغرافه” برای آماده سازی “طارمی”

عکس ؛ پشت پرده تاکید مربی “الغرافه” برای آماده سازی “طارمی”

به نقل از روزنامه الرایه قطر تیم الغرافه اردوی آماده سازی خود را برای دیدار برابر القطر که در هفته انتهایی رقابت های لیگ ستارگان قطر برگزار خواهد شد، آغاز کرده است و آنها روز گذشته کار خود را شروع کرده اند. از اردوی این تیم خبر می رسد که علیرغم باخت این ت ...

تمجید ویژه پوگبا از توانایی های مربی گری کریک

پل پوگبا، ستاره منچستریونایتد به تمجید از مایکل کریک و تفکرات هجومی او، پس از پیروزی شب گذشته مقابل سیتی پرداخت.

طرز تهیه ماهی خامه ای در خانه

پخت ماهی روش های مختلفی دارد که هریک طرفداران خاص خود را دارد اگر میخواهید یک دستور پخت جدید برای ماهی داشته باشید با ما همراه شوید.

پدیده ای به نام «سیاه جامگان»/ بحران مدیریت، تغییر 5 مربی و هزار ادعای تمام نشدنی!

عوامل مختلفی در سقوط تیم سیاه جامگان به رقابت های لیگ یک نقش داشت که مهمترین آن بحران مدیریتی بود.

محل شهادت ۷ ایرانی در فرودگاه T۴ + عکس

تصاویر اولیه از محل حمله موشکی روز گذشته به فرودگاه T۴ که منجر به شهادت ۷ نفر از شهروندان کشورمان شد منتشر گردید.

هشدار: سیل در راه غرب کشور

احسان مرادی در گفتگو با مهر گفت:هم اینک (چهارشنبه ۲۲ فروردین) سامانه فعال بارش زا به مناطق غربی کشورمان وارد شده و علاوه بر غرب در شمال غرب، دامنه های زاگرس و مناطقی از جنوب غرب هم بارش های رگباری آغاز شده است. ...

عقب نشینی آمریکا درباره حمله به سوریه و جنگ با روسیه

سارا سندرز سخنگوی کاخ سفید در نشست خبری خود در جمع خبرنگاران ما در پاسخ به سئوالات پیاپی خبرنگاران درباره تهدید اخیر ترامپ درباره اقدام نظامی ضد سوریه گفت: ...

آموزش گام به گام به برنج همراه با راهنمایی

آموزش مرحله به مرحله فسنجان همراه با نکات ریز

مواد اولیه: روغن و نمک به میزان لازم پودر زعفران مورد نیاز است پیاز (رنده شده) پایان رب انار (ترش یا شیرین بودن رب انار بر شما بستگی دارد) ۲ ایران ۳ و مهره زمینی نیم کیلو مرغ. ران یا فیله) ۱ کیلوگرم شکر ۲ ایران ۳ قاشق غذا خوری مواد اولیه مورد نیاز ۶ il ۷ نفر است.روش تهیه:اول متوسط پیاز اندازه یک نارنگی رنده درشت ، رنده. برای این کار می توانید از کانن یا سونی استفاده کنید. پیاز به خوبی و بی اهمیت خواهد داد حتی کیفیت به: سپس گردو را به پیاز اضافه کنید. من برای 4-5 نفر 250 گرم گردو استفاده می‌کنم. البته می توانید بسته به ذائقه و سایر عوامل از گردوی کمتری استفاده کنید. من خیلی از سس فسنجون خوشم میاد و زیاد میخورمش ولی بعضیا کمتر میخورن. فسنجون رسمی ینی یه تیکه مرغ خوشمزه داخل سسی از گردو و رب انار. اگه گردو کمتر بزنین سس کمتر خواهید داشت.گردو رو خوب آسیاب میکنم البته نه در حدی که خمیر بشه و به روغن بیافته. به پیاز ها اضافه میکنم و تفت میدم تا زمانی که بوی گردو بلند بشه و به اصطلاح خامی گردو گرفته بشه. وقتی گردو به این مرحله رسید دیگه بوی خامی نداره و آماده ست. داخلش آب کاملا سرد میریزم و اینجور به گردو شک وارد میشه و کمک میکنه تا روغنش در بیاد.چیزی که فوق العاده در پخت فسنجون مهمه زمان طولانی هست و شعله ملایم. چیزی بیش از ده ساعت زمان نیاز داره پس موقع پخت حواستون به برنامه ریزی و زمانبندی باشه. اینجا اولین باری هست که به گردو آب اضافه میکنیم. رنگش رو خوب ببینین و با تصاویری که در ادامه میبینین مقایسه کنین. رفته رفته گردو بیشتر و بیشتر روغن میندازه و تیره تر میشه. بازم تاکید میکنم فسنجون به زمان طولانی و شعله ملایم نیاز داره تا گردو تو این مدت روغن بندازه.تیرگی رنگ خورش هم از گردو هست و رب انار یه چاشنی برای خوش ماست. البته رب انار هم بسته به رنگش در رنگ خورش ما تاثیر میذاره ولی منظورم اینه که امروزه خانوما به دلیل عجله کردن یا فرصت نداشتن به گردو اصلا زمان نمیدن و همون اول رب میزنن و تیرگی خورششون از رب انار هست نه گردوی جا افتاده. یه موردی که استثنائا فقط در مورد خورش فسنجون داریم اینه که هر موقعی میخواییم بهش آب اضافه کنیم باید آب کاملا سرد یا حتی یخ باشه. اینجور به گردو کمک میکنیم تا روغنش رو پس بده و فسنجون جا افتاده و خوش آب و رنگی داشه باشیم.در ادامه عکس هایی از ساعات مختلف گرفتم و روند روغن انداختن و تعییر رنگ گردو رو میتونین ببینین. چ بعد از ساعت های طولانی گردو به کیفیتی که ملاحظه میفرمایین میرسه و در این مرحله من رب انار و شکر بهش اضافه میکنم. میزانش رو هیچ وقت اندازه نمیگیرم.میزان ترشی و طعم رب انار ها با هم فرق داره و طبع و ذائقه ها هم با هم فرق داره. پس من چشمی رب و شکر میزنم و بعد ده دقیقه میچشم و اگه احساس کردم رب بیشتر نیاز داره، اضافه میکنم یا مثلا شکر برای رب انار من از ترکیب رب انار خونگی که خودم درست کردم و رب انار که از شمال میخرم استفاده میکنم.رب انارای شمالی خیلی خوشمزه ن و یکی از مغازه دارا میگفت اینا انار خالص نیستن و ترکیب آلوچه جنگلی داخلش داره. خلاصه اینکه من همیشه از ترکیب این دو رب استفاده میکنم و طعمی فوق العاده دارن. این مرحله مرغ رو به خورشم اضافه میکنم. البته شما زمانبندی کنین و از قبل تر مرغ رو خوب سرخ کنین. مرغ رو قبلش با حرارت بالا داخل روغن خوب سرخ میکنم. حرارت بالا باعث میشه مرغ رویه ببنده و آب داخلش رو از دست نده و مرغ خشک نشه. و اینم بعد از یک ساعت که از گذاشتن مرغم داخل خورش میگذره. میبینین که کاملا جا افتاده و آماده ست. امیدوارم درست کنین و لذت ببرین.