counter create hit

مطالب مرتبط:
طرز تهیه میگو به چند روش

طرز تهیه میگو به چند روش

طرز تهیه میگو به چند روش -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای دریایی، غذا با ماهی، غذای دریایی، آموزش پخت غذای دریایی طرز تهیه ...

تزیین دسرها با میوه شلیل به شکل رز

تزیین دسرها با میوه شلیل به شکل رز

تزیین دسرها با میوه شلیل به شکل رز -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: تزیی ...

سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند

سوشی رنگی، برای کسانی که سوشی دوست ندارند - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی در دنیا دو گروه انسان وجود ...

طرز تهیه اسپاگتی به روش ایتالیایی با پنیر  موزاریلا

طرز تهیه اسپاگتی به روش ایتالیایی با پنیر موزاریلا

طرز تهیه اسپاگتی به روش ایتالیایی با پنیر موزاریلا -آکا سایت آشپزیبخش غذاهای اروپایی طرز تهیه اسپاگتی ...

طرز تهیه کوفته مرغ با سس ربی خوشمزه

طرز تهیه کوفته مرغ با سس ربی خوشمزه

طرز تهیه کوفته مرغ با سس ربی خوشمزه - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

فلافل کنجدی

فلافل کنجدی

فلافل کنجدی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: فلافل رو تقریب ...

تخم مرغ پفکی و پنیر گودا؛ خوشمزه و آسان

تخم مرغ پفکی و پنیر گودا؛ خوشمزه و آسان

امروز برای شما روش تهیه‌ی یک پیش غذای خوشمزه و آسان را قرار داده‌ایم. پایه‌ی اصلی این پیش غذا، تخم مرغ است و مواد کمی به آن افزوده می‌شود. همچنین در تهیه‌ی این غذا از پنیر گودا که طعم دهنده‌ی مناسبی است، استفاده شده است. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی تخم ...

خواص ازگیل زرد در بارداری + خواص ازگیل جنگلی برای جنین

خواص ازگیل زرد در بارداری + خواص ازگیل جنگلی برای جنین

خواص ازگیل زرد در بارداری + خواص ازگیل جنگلی برای جنین خواص ازگیل برای خانم باردار خواص ازگیل ب ...

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

نوشته  اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

نوشته اولین بار در آموزش آشپزی و شیرینی پزی | آشپزی با ایران کوک پدیدار شد.

مصرف غذاهای دریایی همیشه از طرف پزشکان و متخصصان تغذیه توصیه شده است. میگو هم...

خواص پرتقال خونی برای پوست صورت + خواص پرتقال تامسون برای لاغری

خواص پرتقال خونی برای پوست صورت + خواص پرتقال تامسون برای لاغری

خواص پرتقال خونی برای پوست صورت + خواص پرتقال تامسون برای لاغری خواص پرتقال ...

انواع پلوهای مخلوط بدون گوشت (۲)

انواع پلوهای مخلوط بدون گوشت (۲)

برترین ها: قاطي پلو ها انواع و اقسام دارند ولي وقتي قرار است بدون گوشت سرو شوند، مي شود برايشان سنگ تمام گذاشت. در این مطلب طرز تهیه چند نوع قاطی پلوی خوشمزه و  بدون گوشت را با شما به اشتراک میگذاریم.     ته‌چين هويج   مواد لازم     500 ...

طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا

طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا

  به گزارش سایت خبری تحلیلی "تیتربرتر" طرز تهیه پاستا با سس کاربونارا به شرخ زیر است.   1. یک قابلمه ی بزرگ آب و نمک را ب ...

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی

ماهنامه سفره ایرانی - غزاله خالدی: نان فوکاسیا، نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آورده ایممیزان سرو: 6 نفرمواد لازم: گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 12 عدد برگ رزماری (تازه یا خشک): به مقدار لازم ...

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

۴ نوع حُمص خوشمزه برای گیاهخواران

ماهنامه سفره ایرانی: حمص (Hummus) یا نخود - ارده، یک خوراک مدیترانه ای - عربی است که در خاورمیانه بسیار محبوب است و در رستوران ها به عنوان پیش غذا سرو می شود. این غذا به دلیل وجود نخود دارای مقدار فراوانی آهن، ویتامین C و پروتئین است. همچنین دارای فیبر ...

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

وب سایت بدونیم: باز هم یک دستور غذای ساده و در عین حال خوشمزه که با رول مرغ و ژامبون و پنیر درست میشه. من خودم قبل از این که این دستور تهیه رو ببینم مرغ ها رو  می کوبیدم تا نازک و پهن بشن اما به سختی رولشون میکردم یا وا می رفت یا ژامبون ازش بیرون میزد. اما این ...

با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید!

یک قاشق پر فراستینگ به کیک اضافه کنید. در صورت نیاز بیشتر بریزید تا مواد کاملا خمیری شود. نوشته با این کیک سورپرایز، عشقتان را غافلگیر کنید! اولین بار در آشپزی و شیرینی پزی پدیدار شد. ...

مرغ کمربند جایگزین ارزشیابی دوزبانه; رول مرغ و ژامبون و پنیر

چیکن کوردون بلو؛ رول مرغ و ژامبون و پنیر

محل سکونت: دوباره, دستور غذای ساده و خوشمزه است که رول مرغ و ژامبون و پنیر حق دور. من خودم قبل از این دستور تهیه مرغ باز خواهد شد بسیار نازک و پهن اما به سختی رول من یا WA رفت یا گوشت خوک و پریشان است. اما در اینجا من متوجه شدم که بهترین زمان برای ایجاد این مواد غذایی خوب است.مواد لازم: ۴ عدد سینه مرغ ۲۵ عدد بیسکویت ترد ۴ تا ۵ عدد نان تست ۵ قاشق غذاخوری کره ذوب شده ۸ ورق ژامبون ۸ ورقه پنیر ۳ قاشق چای خوری سس خردل ۱ پیمانه آرد ۲ عدد تخم مرغ نمک و فلفل به اندازه کافی       طرز تهیه: 1- ابتدا آرد سوخاری را با بیسکویت های ترد، نان و کره درست کنید. همین حالا فر را روی ۴۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید.     2- نان و بیسکویت ها را داخل غذاساز آسیاب کنید و کره را در چند مرحله به آن اضافه کنید تا به شکل خرده های نان در بیاید.         3- آرد آماده شده را روی کاغذ روغنی روی سینی فر بریزید و به مدت ۳ الی ۵ دقیقه داخل فر قرار دهید. مدام آن را هم بزنید تا قهوه ای یا سوخته ای رنگ نشود.   4- سپس آن را داخل ظرف دیگری بریزید.     5-  ورقه های پنیر را روی ژامبون ها بچینید سپس ژامبون ها را رول کنید. اگر اندازه ژامبون ها کوچک است ژامبون ها را دوتایی کنید.     6- با استفاده از یک چاقوی تیز از قسمت نازک سینه مرغ داخل آن یک شکاف ایجاد کنید.   7- سپس داخل سینه ها را با رول ژامبون ها پر کنید.     8- روی سینه ها را سس خردل و مقداری نمک و فلفل بزنید.     9- تخم مرغ ها را هم بزنید. آرد و پودر سوخاری که از قبل درست کرده اید را آماده بگذارید. داخل آرد و تخم مرغ کمی نمک بزنید.   10- مرغ ها را ابتدا آردی کنید سپس تخم مرغی و در نهایت پودر سوخاری بمالید.     10 -برای پختن، مرغ ها را روی کاغذ روغنی روی طبقه پایین فر قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۸ الی ۱۰ دقیقه داخل فر روی ۴۵۰ درجه فارنهایت پخته شود. زیر مرغ ها قهوه ای رنگ می شود. سپس مرغ ها را به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه روی طبقه میانی فر در قرار دهید و دمای فر را روی ۴۰۰ درجه کم تر کنید.     11- قبل از سرو کردن مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید سپس همراه با سبزیجات مثل مارچوبه و بروکلی میل کنید.