counter create hit

مطالب مرتبط:
جدیدترین و زیباترین مدل تزیین کیک خانگی

جدیدترین و زیباترین مدل تزیین کیک خانگی

جدیدترین و زیباترین مدل تزیین کیک خانگی -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: تزیین کیک ع ...

دورچین گل رز با کلم

دورچین گل رز با کلم

دورچین گل رز با کلم -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی دورچین گل رز ...

شله زرد با شهد

شله زرد با شهد

شله زرد با شهد -آکا سایت آشپزیبخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی آکاایران: اگه از دنبال کننده های مطالب سای ...

سوپ ژاپنی شاه میگو و اسفناج

سوپ ژاپنی شاه میگو و اسفناج

سوپ ژاپنی شاه میگو و اسفناج - آکا سایت آشپزیبخش غذاهای ژاپنی سوپ ...

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ و قارچ پنیری

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ و قارچ پنیری

رولت مرغ - طرز تهیه رولت مرغ و قارچ پنیری - آکا سایت آشپزیبخش کباب ، غذاهای گوشتی ،انواع کباب ایرانی   ...

طرز تهیه تست فرانسوی شکم پر

طرز تهیه این صبحانه خوشمزه آسان است و حتما از طعم آن لذت می برید. مواد لازم برای تست فرانسوی شکم پر 3 عددموز 2 قاشق غذاخوری عسل 100 گرم گردو 4 عددنان تست 4 عددتخم مرغ 1 فنجان شیر 1 قاشق غذاخوری کره به میزان لازم  پودر قند به میزان لازم ماست طرز ته ...

خواص سیب زمینی شیرین برای کودکان + خواص سیب زمینی آب پز برای پوست

خواص سیب زمینی شیرین برای کودکان + خواص سیب زمینی آب پز برای پوست

خواص سیب زمینی شیرین برای کودکان + خواص سیب زمینی آب پز برای پوست خواص سیب زمی ...

خواص ازگیل زرد در بارداری + خواص ازگیل جنگلی برای جنین

خواص ازگیل زرد در بارداری + خواص ازگیل جنگلی برای جنین

خواص ازگیل زرد در بارداری + خواص ازگیل جنگلی برای جنین خواص ازگیل برای خانم باردار خواص ازگیل ب ...

خواص کدو سبز خام برای نوزاد + خواص کدو سبز آب پز در بارداری

خواص کدو سبز خام برای نوزاد + خواص کدو سبز آب پز در بارداری

خواص کدو سبز خام برای نوزاد + خواص کدو سبز آب پز در بارداری خواص ک ...

آموزش پخت کراستینی گوجه فرنگی

آموزش پخت کراستینی گوجه فرنگی

2 نفر (مقدار سرو: 2 تکه نان و حدود 3/1 فنجان مخلوط گوجه فرنگی) گوجه فرنگی آلویی معمولا دارای طعم بهتری ...

طرز تهیه قورما شورباسی

قورما شورباسی غذای خوشمزه محلی استان آذربایجان شرقی، روستای دیزج امیرمدار است. مواد لازم برای قورماشورباسی گوشت گوسفند دنبه و چربی گوسفند پیاز لپه زعفران نمک رب ادویه طرز تهیه قورماشورباسی گوشت را قطعه قطعه می کنیم و سپس آنها را می شوییم. آب را در دیگ مسی یا آلومینیومی ...

طرز تهیه کاپ کیک «ردولوتِ عاشقانه»

کاپ‌ کیک ,ردولوت یا کیک قرمز مخملی یکی از هیجان انگیزترین کیک هایی است که می‌تواند در میهمانی ها و جشن ها استفاده شود.مواد مورد نیاز کاپ‌ کیکآرد (الک شده): ۲٫۵ پیمانهروغن مایع: سه چهار ...

ته چین میگو

ته چین میگو

  دستوری از مجله هنر آشپزی 154 سرو در ظروف چینی زرین ایران (طرح آسمان) طرز تهیه ته چین میگو : میگو را به مدت 30 دقیقه با 3 پیمانه آب و نصف قاشق چای خوری زردچوبه با حرارت ملایم آب ...

طرز تهیه رولت گوشت در کمترین زمان

طرز تهیه رولت گوشت در کمترین زمان

  به گزارش تیتربرتر طرز تهیه این غذای ساده و خوشمزه در کمترین زمان ممکن به شرح زیر می باشد.   مواد لازم برای 5 نفر:   ...

پنکیک بدون تخم مرغ

پنکیک مواد لازم: ۱۲۵ گرم آرد بدون گلوتنجایگزین تخم مرغ معادل یک عدد تخم مرغ کامل ( دو و یک دوم پیمانه نشاسته سیب زمینی،یک و یک دوم پیمانه نشاسته تاپیوکا، دو سوم پیمانه بکینگ پودر،یک سوم پیمانه جوش شیرین)۲۵۰ میلی لی ...

دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا (عکس)

دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا (عکس)

دستور تهیه دسر مجلسی کیک پیتزا   در این مطلب از ایران ناز طرز تهیه یک دسر مجلسی ...

دستور غذا بهترین غذای اصیل کرمان

دستور پخت بزقورمه یک غذای اصیل کرمانی

بز کباب یکی از غذاهای سنتی آنها در استان کرمان در نظر گرفته شده با توجه به حضور نخود فرنگی و گوشت بسیار مغذی و حاوی پروتئین است. مردم کرمان این غذای سنتی با برنج و با نان سرو کنید. اگر شما به دنبال یک سوپ سنتی بسیار متفاوت آنها است. بز قورمه در تلاش است که با توجه به بسیاری از عطر و طعم فوقالعاده است.نوع غذا: سوپغذا: ناهار شامزمان پخت و پز : زمان آماده سازی مواد: مواد تشکیل دهنده بز قورمه حق برای ۶ تا ۸ نفرنخود : یک پیمانهپیاز : یک کیلوگرمسیر : یک بوتهگوشت بدون استخوان : ۵۰۰ گرمکشک : به میزان لازمنمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازمزعفران دم کرده : یک قاشق سوپخورینعنا داغ : به میزان لازمگردو خرد شده : به میزان لازمآب : ۲ پیمانهطرز تهیه۱٫ پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید.۲٫ گوشت را بریزید، سپس یک تفت دهید.۳٫ نخودها را از قبل چند ساعتی خیس کنید، آب روی نخود را خالی و دوباره آب بریزید. روی حرارت بگذارید تا چند دقیقه بجوشد و آبش را خالی کنید تا نفخ نخودها گرفته شود.۴٫ نخودها را داخل قابلمه گوشت بریزید. آب روی آن بریزید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید.۵٫ کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد.۶٫ نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید.وبسایت چاشنیک